Ilmoittautumiset

5
Emma K Engla O Kuura H Sara L Hanna R
12
Tessa N Viia P Charlotte S Kati K Wilma S Vilma N Sara P Iitu S Fiia H Tia L Tanita T Anna V
92
Maria A Nina T Kati P Anne M Kirsi R Camilla N Ritva S Tiina M Minna V Hanna F Riikka Allu Minni Anne T Karo P Katja A Pauliina L Michaela S Riika P Masa Vicky W Lotta R Hanna Häg Viivi V Tarja F Siiri S Miranda H Charlotta Forsberg Freja P Joanna E Juni H Lotta P Jessica [2] Iida L Minna H Anna L Isla H AnnuTi Natacha S Amelie T Anne A Ronja V Laura L Essi T Martta H Elle k Velma R Ullamaija K Eevi S Elli H Miila K Aura P Jaana R JonnaW Lotta L-S Terhi H Benita A Ella F Veera S Joccu Fanni P Kristiina R Sophie Z Aava B Siri H Liisa K Eveliina K Miranda H [2] Nina B Emma V Isabel S Milja K Alissa S Tiina N Emma S Clarissa L Emilia R Alissa R Ella T Lotta R [2] Vilma P Unna J Kai M Roihat (vanhemmat ☺️☺️) Wankku Isabella S Sara D Lina B Maija N Petra Hackman Sanna O Eetu V

Kommentoi...

Kuura, profiilikuva
Kuura

Jos mukaan mahtuu vielä

Kuura, profiilikuva
Kuura

Iskä pääsee kuskaamaan traikulla myös jos tarvetta

Jaana, profiilikuva
Jaana

Mahtuisiko Elli nyt Heppiksen kyytiin? Voisin peruuttaa varaamani vuokratraikun.

Petra, profiilikuva
Petra

Hevosautossa on siis 6 hevospaikkaa. Oletan että KAIKKI ne jotka ovat lähdössä kisoihin tallin järjestämällä kyydillä ilmottautuvat mukaan kisoihin Kipan lisäksi täällä nimenhuudossa klikkamalla itsensä AJOISSA IN kalenteriin merkittyyn tapahtumaan - samoin kuin pois jäädessään AJOISSA peruvat ja klikkaavat itsensä myös OUT. Akuuteille sairastapauksille ei tietenkään voi mitään - niitä kun vaan välillä sattuu ja tapahtuu.
Aivan liian usein kuitenkin tapahtuu sitä, että ensin varataan ns kuljetuspaikka lähes kaikkiin kisoihin klikkailemalla itsensä IN joka tapahtumaan ja sitten unohdetaan peruuttaa paikkavaraukset niistä, joihin ei syystä tai toisesta sitten osallistutakaan. Sunnuntain Novan kisaan oli vielä muutama päivä sitten ilmoittautunut 13 ratsukkoa, joten olin jo ehtinyt sopia Mikan kanssa, että tulee ajamaan kanssani hevosautoa niin, että auto tekee 2 keikkaa (kaikki pääsee, eikä tule pitkää päivää kenellekään muulle paitsi itselleni) ja että Kuuran isä vuokraa kopin ja tulee vetämään Kuuran kisoihin. Maanantaina katosi sitten osa kisaajista kuin tuhka tuuleen, jolloin jouduin ilmoittamaan Mikalle, etten tarvitse häntä sunnuntaina töihin, koska pärjätään sittenkin yhdellä autokeikalla ja yhdellä traikulla (max 8 hevosta). Tänä aamuna lähtijöitä oli sitten nimenhuudossa enää vain 6, joista vielä yksi oli unohtanut perua lähtönsä - eli siis 5!!! Pikkasen on noloa Kuurankin soitella isälleen ja perua kuljetus sekä traikkuvuokra... Kerrotteko ystävällisesti että miten ihmeessä viime viikon lopussa innokkaita oli vielä 13 ja nyt huimat 5??? Ja miksi aina pitää odottaa viime hetkeen ennen kuin päättää mitä tekee?
Ja Jaanalle vastaus: otetaan tietenkin Elli ja teidät ilolla kyytiin, mikäli siellä nimenhuudossa on 5 ennen teitä ja kun olette klikanneet itsenne IN, niin ratsukoita on sitten 6.

Natacha, profiilikuva
Natacha

Pahoittelut Petra, mutta Wilma tosiaankin peruutti maanantaina koska Maucan takajalat olivat sunnuntaina ja vielä maanantaina aamulla sen näköiset, että ei mitään asiaa niiden kanssa liikenteeseen. Hannalta saatiin salvaa, jolla tilanne nyt huomattavasti parempi.

Jaana, profiilikuva
Jaana

Juu, katsoin, että kun Tia päivittää itsensä OUT, koska Florida saikulla, niin Elli mahtuisi kyytiin. Loistava juttu. Mä peruutan meidän vuokratraikun.

Petra, profiilikuva
Petra

Ja nyt Tia L vikkelään se kuljetusvaraus pois sieltä nimenhuudosta, kun se hevosesi on tainnut olla saikulla tässä jo muutamia päiviä, eikö?
Kiitos!

Fiia, profiilikuva
Fiia

Me olimme ainakin koko ajan tulossa omalla trailerilla ja Hanna oli ainakin tietoinen siitä ja oli itse ehdottanutkin sitä, osallistuja määrän suuruden vuoksi, joten oltiin sovittu traileri ja iskä kuskiksi. Ei tiedetty myöskään, että nimenhuudon ilmottautuminen oli vain kyytivarausta varten. Nyt kun me ei lähdetä kisoihin niin ollaan peruttu vuokratraileri jne. Pahoittelut.

Hanna, profiilikuva
Hanna

Nimenhuudossa on kaikki kyytivaraukset ensisijaisesti rekkaan. Vain minun luvalla saa ottaa toisen kyydin.
Varatkaa vain rekkaan paikan jos olette 100% tulossa. Sairaustapaukset erikseen.
Ainut joka menee omalla säädöillä on Sara, koska hänellä on koko hevonen. Riski on suuri, ja me haluamme minimoida riskiä. Minulta pitää aina kysyä saako ottaa jonkun toisen kyydin.
Jos haluatte kilpailla vapaasti muihin kisoihin niin hevonen pitää olla leasing paketilla niinkuin saralla on Elli.
Tämä oli yleinen viesti kaikille tasapuolisesti.
Muistakaa myös ettei yli 115 cm tai mitään kansallisia luokkia voi kilpailla jos hevonen ei ole kokonaisuudessaan leasingpaketilla. 😊

-Hanna

Tia

Moi! Sori en ollut saanut sähköpostiin ilmoitusta näistä viesteistä, ennen Floridan saikkua oltiin kaavailtu toista kyytiä ja en tiennyt kisakäytänteistä eli ettei omia kyytejä ja että klikkaamalla in kisaan on automaattisesti mukana kuljetuksissa. Oliko muita käytänteitä mitä tulisi huomioida jatkoa ajatellen?

Yt, Tia

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Tilastot

Pelaaja 4 12
Valmentaja 1 0
Yhteyshenkilö 0 0
Joukkueen ulkopuoliset 0
Yhteensä In 5 Out 12
Edellinen / Seuraava In Out
Tunti La 30.9.2023 klo 21:00 0 0
Tunti Su 1.10.2023 klo 08:00 1 0
Tunti Su 1.10.2023 klo 09:00 5 12
Tunti Su 1.10.2023 klo 18:00 0 4
Tunti Su 1.10.2023 klo 19:00 3 0

Näytä kaikki tapahtumat